Kedves milka01! (toredelmesen es ismet bevallom, a masik nikked kedvesebb volt szamomra)
Leirtam a velemenyem, amit Te "kirohanasnak" "'harci adaleknak" veszel, azt en a cselekvokepessegem teljes tudataban irtam....
Leirtad Te is a Tiedet. Amire most en is leirom a viszontvelemenyem... Ha megengeded.
Majd ket honapot vartam, hogy hatha lesz a topikbol valami, de csak egy gyonyoruszep, rozsaszin puki (a finomlelkuek kedveert) volt az egesz.
Mikozben nagyjabol harman, konnyesre sirtatok a szemeiteket, hogy hol vannak azok, akik ebbol nemigazan kernek...
Napersze, abban tokeletesen igazad van, hogy ne csak tudomanyos komolysagu eszmefuttatasrol szoljon a topik, perszehogy belefer a hulyules, a lazasag is.
Nade konyorgom, ha mar semmirol sem szol?!
Bizonyara bennem a hiba, de mar elegem van, a joreggelt-joestet-itt a reggeli (egy kis animalt giffel diszitve) egyugyu topikokbol, ahol ha barmi masrol esik szo, az mar szentsegtoresnek szamit. Nulla tolerancia, nulla vitakeszseg, nulla igenyesseg.
Bevallom, nagyon vagyom ra, hogy egy Ujpestrol szolo topik, tenyleg Ujpestrol szoljon. A lazasagon, a hulyesegen kivul, csak legalabb egy kicsit Ujpestrol...
Nem vetted eszre? Nincs velemenyetek! Illetve van: "ugysem tudunk semmit csinalni, tehat igy jo, ahogy van..."
(es habnak a tortara, beraktok nehany egyugyu animgif-et, meg harom szepjoreggelt...)
Szerinted, ez igy jo? Ez egy regionalis! kozossegi forum? Igy kell mukodnie? Szerinted?
Mi mar leultunk egy asztalhoz, beszelgettunk mindenfelerol, Ujpestrol, a hulyesegrol, meg komoly dolgokrol vitatkoztunk is, de ennek ellenere szeretetben valtunk el.
Nem lehetne ezt ugyanigy, mondjuk az Ujpestrol szolo, szabad forumban is?
Nagyjabol ez a velemenyem. Mig nem gyoztok meg az ellenkezojerol, addig ne vegyetek zokon, hogy a semmitmondashoz nem koptatom a billentyut... mint ahogy ebben a majd ket honapban sem koptattam... :)
Bizonyara mar tapasztaltatok, rohadtul fafeju vagyok, tehat nehezen meggyozheto...:))
"Írhatok ha kell Újpest helytörténetéről, (hidd el otthon vagyok a témában) de nem biztos hogy ez másokat is érdekel....vagy protezsálhatom az Újpesti Galéria új kiállítását, mert a festőművész közeli, jó ismerősöm...."
Egyaltalan nem ijesztettel meg! Johet a galeria, johet a helytortenet, en teljes mertekben vevo vagyok ra...:))