milka01 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6255

Üdvözletem Mindenkinek!

Dezső! Igazán örülök, hogy újra itt vagy...,éppen eleget hiányoltalak  már Téged is !

Nem igazán értem azonban a kirohanásodat, ezt a "kritikus" Dejót, "harciadalékot ebédeltél" ?

Anno mi a Dejóval (azért DEjó, mert jó volt vele is és Dejó nénivel is) annyit  "ökörködtünk",  bohóckodtunk, ha kellett vitatkoztunk is....de azért megértettük egymást  !!...Szóval miért baj, ha a hosszú ideig álló topikot, még ha "gagyival" is, de életben akartuk tartani...Miért baj, ha én kaptam egy kedves gesztust a szülinapomra , Te is kaptál anno  hasonló dolgokat....vagy küldtél is.

Te írtad: (2145) ........"itt mindennek helye van ami nem OFF.  ....úgymint a négykervédésnek,kissrácfeelingnek, valamint az állatszomszédoknak...." stb...

Én szívesen beszállok a filozófáló, helyzetelemző vagy problémafeltáró témákba is..., remélem azért még "veszem a lapot" és van véleményem amit netán még meg is tudok fogalmazni....de annak sem látom értelmét ha állandóan csak "pattogunk" és kesergünk olyan dolgokon amin mi a kisemberek változtatni nem tudunk. Persze nem árt azért ha a problémákról, gondokról beszélünk és beszélgetünk.....

Írhatok ha kell  Újpest helytörténetéről, (hidd el otthon vagyok a témában) de nem biztos hogy ez másokat is érdekel....vagy protezsálhatom az Újpesti Galéria  új kiállítását, mert a festőművész közeli, jó ismerősöm...., de akit érdekel úgyis megnézi.

Ezt a topikot újra fel kellene lendíteni  !....és kell hozzá sok kedves topiktárs, jó és mindenkit  érintő és érdeklő témák,...humor, lazaság...vidámság...és még sorolhatnám.

Hajrá újpestiek ! Ja ! és jó estét ! :)   :)  :)

Előzmény: kdezsoe (6235)