Gyorgyi Creative Commons License 2007.10.01 0 0 207
Kedves Catkiller!

Eloszor is te irtad, hogy a ferfiak felredugnak. En errol a reszrol egy hangot nem irtam. Tehat, szerinted is van olyan dolog, ami jellemzo a ferfiakra.
Mondjuk szerintem ez egy elviselhetetlenul rossz dolog. Tehat ki mondta azt, hogy ez jo, vagy hogy ezutan is igy kell lenni?
De szerintem nem azert van igy, mert a neveles, hagyomany, stb. hanem azert, mert a ferfiak jobban szeretnek szexelni (altalaban), mint a nok. Kerdezzetek meg Mr Spock-ot, o egy nogyogyasz. Irta egy hozzaszolasaban, hgoy mindegy, hogy hany eves a no, es milyen a hattere, elobb-utobb elojon az orvosi vizsgalatokon, hogy a szexualitassal gond van. Nevezetesen, hogy vagy egyaltalan nincs kedve, vagy kevesbe, mint a ferjenek. Bedughatjuk a fejunket a homokba, es azt mondhatjuk, hogy ez nem igy van, es minden neveles kerdese, stb. stb. de ezzel szerintetek megoldjuk a kerdest? Szerintem nem.

Szerintem a problema megoldasa a dolog felismeresevel kezdodik. Szoval, ha igy allunk neki, hogy ez igy van altalaban, akkor el lehet gondolkodni azon, hogy mit tegyunk, hogy a ferj ne kefeljen felre. Szerintem ezt a kerdest nem lehet azzal megoldani, hogy megvaltoztatjuk a nevelest es tarsadalmi nezopontot.
Előzmény: Törölt nick (200)