Kedves Catkiller!
" Idekívánkozik egy kérdés: ha nem otthon lenni, a gyereket alig-alig látni nem asszonyszerep, továbbá káros, "
Nem irtam, hogy nem asszonyszerep. Hanem azt, hogy szerintem ez nem a hagyomanyos asszony szerep. Amiket Aminah felsorolt, szerintem mind hagyomanyos feleseg szerep. (fuggetlenul a hazimunkatol).
" vajon ebből következik-e, hogy ugyanez apuka esetében nem az? Ha apuka kéthetente egyszer látja a gyerekeit, az bocsánatos bűn, de ha anyuka helyett néha apuka megy értük az iskolába, az már vérlázító egoizmus? "
Komolyan nem ertem, hogy miert kerdezed ezeket. Altalaban a csaladoknal este es hetvegen otthon van az apa, meg akkor is, ha a no nem dolgozik, es otthon van egesz nap. Persze, ismerek olyant, aki nagyon sokat utazik, nyilvan o nem tud mindig otthon lenni.
Amugy nalunk ugy van, hogy mindig en teszem le a gyerekeket, es majdnem mindig a ferjem megy ertuk.
" Ha meg edzés nincs, az a baj, hogy "hááát, az asszony se a régi már, tudoood, kicsit puhább, lógósabb, tágabb", és máris megvan az ok (ürügy) a félrekefélésre.
Ahaaaa.. akkor szerinted is vannak dolgok, amik a ferfiakra jellemzok altalaban(pl. felrekefeles). Nos, az en altalanos megallapitasaim is a ferfiakrol-nokrol bizonyos megfigyeleseken alapulnak.