BZoltan Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3045
Ja, én is majdnem felhúztam magam a managalicás cikken... ha nem a velveten jelent volna meg, hanem valami "rendes" médiában akkor talán tényleg felbosszantott volna.
De ahogy te is írod a mangalicával is sokan eljátszották azt amit sokan eljátszanak a hozamkorlátozással és a kézműves borászattal.

Az egyik első ilyen globális hunyás például az újfahordó volt, megvolt (megvan) annak is megvolt a normális használata, de voltak akik rájöttek, hogy az árérvényesítő hatása és már jött is a csipszezés... ahogy a hozamkorlátozásnak köszönhető mustfok és extrakt is behozható a fordított ozmózissal és a cukorzással, sürítményezéssel meg glicerinezéssel. Ennek sosem lesz vége... ezért nem érdemes a technológiai módszerekkel eladni a bort. A nyitott pince és ültetvény elvével lehet és kell is dolgozni.
Előzmény: pinotnoir777 (3042)