mumtaz Creative Commons License 2007.09.30 0 0 818
Csak egy valakit tudok, aki esetleg vállal, és az Aty, akinek van egy kisebb leírás is az oldalán a ledesítésről.
Én magamnak csináltam és így az anyag cakli-pakli kb. 500-1000 Ft.

Közben befejeztem a műszeregységet is. Ez kicsit szivatós meló volt, hogy a ledek hol világítanak rendesen. Mások általában az egészet ledekkel csinálják meg, de én egy elég rendhagyó megoldást választottam.
Vettem 8 centis PC ventikre való, hidegkatód fénycsöves ventirácsotkat. Ezekben egy nagyobb és egy kisebb fénycső van.
KÉP: Ventirács
KÉP: Ez itt maga a világító ventirács

Ezekből a fénycsövekből három kicsit és egy nagyot tettem a műszeregységbe. Ezek világítják meg magát a számlapot
KÉP: A fénycsövek a helyükön

LEDeket ragasztottam be, hogy a piros jelzések a számlapon valóban pirosak legyenek, mert a kék háttérvilágítással ezek valami sötét akármik lennének, csak nem pirosak. LEDeket tettem be még néhány helyre, hogy a mutatók is pirosak legyenek.
KÉP: A LED-ek a helyükön

Végezetül az egész cucc a helyére került. Bár a piros és a kék világítás keveredéséből a mutatók inkább rózsaszín fénnyel világítanak, de szerintem jó lett. Persze van némi hiba, amit nem tudtam kiküszöbölni, hogy a piros ledek néhány helyen a számlapot is megvilágítják. Ez főle a hőfokmérő ikonjánál látszik.
KÉP: A végeredmény
Előzmény: H Geri (817)