dombi39 Creative Commons License 2007.09.30 0 0 5639
Köszönöm OZJO! Én is gy vagyok a Hammonddal, vagy mint Woody Allen a zenéléssel. Ő mondta magáról:" Tudok játszani. Nem jól, de tudok." Rám is ez igaz.
És pontosan megmondtad, amit én is akartam írni, csak a vacsi lefoglalt: a forum NEM helye az üzleti problémáknak! (és is megirhatnam, hogy a mindenki által istenitett Haragozó mester, meg velem nem volt korrekt... Biztos nem bírja az öltönyös banktisztviselőket...)

Stebel te is olvasd a korábbi dolgokat (én végig olvastam nyáron mikor beteg voltam... De tényleg). Tehtube mester nem azért vívta ki mindenki elismerését, mert ő világ legnagyobb Hammond orgonistája, hanem azért, mert MINDENKIVEL RENDKIVÜL SEGITŐKÉSZ (még ismeretlenül is), ÓRIÁSI A LEXIKÁLIS TUDÁSA, és ami - szerintem a legfőbb - a LEGTÖBBET TETTE EBBEN AZ ORSZÁGBAN A HAMMOND NÉPSZERÜSITÉSÉRT!

Stebel, mi téged is nagy szeretettel fogadtunk (olvass vissza), főleg én mert az a M111 , amit használsz az az enyém is volt egy darabig (amivel 10 évvel az első feleségem halála után újra tudtam kezdeni az orgonálást, pedig egyszer már végleg letettem róla!). Leslie-ben is mindenki segíteni akart neked... Az üzlet NEM ide való.

Szakcsi Lakatos Béla: a világ legjobb jazz-zongoristája - szerintem (de én nem tanultam jazzt, csak klasszikus zenét, így az én véleményem annyire nem mérvadó). Viszont orgonálni (Hammond-ozni) nem hallottam. Ellenben hallottam már zongoristát (zongoratanár, zenemüvészt!!!) templomi orgona mögött (kisegítő kántorként) - maga volt a nagyhalál! Hidd el nekünk.
Vagy halottam hegedüst 10 év tanulás után, aki magyar nótát próbált meg - kottából - játszani. Halál!

Ezzel bezártam ezt a témát.
Tudom mi tenne nekünk jó: egy hammond-os nő itt a fórumon! Nem tudok?
Előzmény: ozjo (5638)