Balázscochin Creative Commons License 2007.09.29 0 0 216

Heló!

Jól mondod, egy dombokkal, hegyekkel sziklákkal körülövezett kis faluban lakom Borsod megyében:Nekézsenyben.Kazincbarcikától 30km-re Ózd felé.Nem hiszem hogy hallottál már róla.Nem tudsz a környékemen egy cochin tenyésztőt?Pilisvörösvár az Pest mellett van nem?Neked jó mert a közeledben biztos sok tenyésztő lakik  és tudtok cserélgetni.Nekem így elég nehézkes...

Nálam is rendszeres látogató a sas.De szerencsére csak a verebeket fogja meg.Ez ilyen kis testű madár,így szerencsére a tyukicákat nem bántja.Régebben mikor kb ovis lehettem,nagymamám mindig vett kb 40-50 előnevelt csirkét és emlékszem hogy mindig jöttek a nagy sasok és ott keringőztek a házunk fölött.Néha fogtak is csirkét.Már akkoriban is kinyilvánult a baromfiak iránti szeretetem,:-D és mindig vigyáztam rájuk.Mindig segítettem mamámnak eteni őket.Nálad járnak a légitolvajok?

Délután voltam a szomszédban és megnéztem a cochin kakast.Tiszta fekete és nagyon szép.Remélem tavasszal lesz sok kotlósom, és tudok keltetni megint jó sok csirkét.Ebben az évben 66 csirkét keltettem ,:-)))mindet kotlóssal.Ha meglátnak hogy megyek hozzájuk futva jönnek hozzám és úgy körülállnak hogy lépni sem tudok tőlük.:-D

Na szevasz!:-)

Előzmény: Adam18 (215)