Adam18
2007.09.29
|
|
0 0
215
|
Helló!
Na, akkor legalább tudtam segíteni a beazonosításban. :) Ezek nemhiszem, hogy fára tudnának mászni. Ha fákon láttak valamilyen állatot, akkor az valszeg ténleg hiúz lehetett. Mondjuk a ti környéketeken, ahol nagy erdős, hegyes, sziklás területek vannak(gondolom, de javíts ki, ha tévedek), ott nem kizárt, hogy élnek hiúzok. És az is előfordulhat, hogy bejárnak az emberi településekre baromfit, nyúlat rabolni. :S Ezek a sakállok ennyire szemtelenek, hogy közelre bevárják az embert? Nekem szerencsére nem kell tartanom tőlük, mert én Pilisvörösváron lakom és itt a környéken egyáltalán nem él sakál. Még róka is alig akad, de még ha lennének, akkor se mernének csak úgy bemerészkedni a házak közé, mert nagyon sok helyen kutyát tartanak. :) Itt nálunk róka csak a város szántóföldes, erdős részeken fordul elő. Tudok egy-két helyet ahol van rókavár itt nálunk, de azok szerencsére messzi vannak tőlünk. ;) Egyszer már láttam egy rókát is, de az is a város másik végén volt. És persze ha bemerne jönni az udvarba, akkor a kutyáim előbb kapják el, mint hogy a tyúkudvarig eljutna. ;) Én azt ajánlom, hogy szerezz be egy komondort. :) Ez a kutyafajta nagyon jól kijön a baromfikkal és megvédelmezi őket a tyúktolvajoktól/betörőktől és a ragadozó/kártevő állatoktól. ;) És sok helyen csupa jó dolgokat hallottam róla. :) Ami hozzád bejutott a zárt ajtón át, az csak valami kisebb lehetett, hacsak nem láttad, bár lehet, hogy a sakálok még azon is átjutnak. Nekm egyedül csak a nyesttől kell tartanom, ill. esetleg a ragadozó madaraktól. Ténleg nálad már járt valami légi tolvaj? Üdv. |
Előzmény: Balázscochin (214)
|
|