whitequeen
2007.09.28
|
|
0 0
17
|
ÁÁÁÁÁÁ köszi a hsz-okat!!! [örül / hempergőzik, mint egy frissen bolhátlanított Tapmancs] Djordjoka, énakartaaam ezeket belinkelni!!! :D Na EZ az én Siriusom!!! Filóztam a hozzászólásaitokon... Az 5. könyvben a merengős jelenet nekem nem volt akkora sokk, lehet, hogy túl alacsony az erkölcsi mércém?... ;) Siriusszal nem volt semmi gáz, csak unatkozott... Az a flegma stílus sztem a korából adódott, később biztosan kinőtte. Egyedül Lupinon nem látszott a tipikus kamaszstílus, de hát ő szegénykém sose volt átlagos... Jamest is elintéztem ezzel a (hormonális...) mentséggel, de jött a 7. kötet The Prince's Tale fejezetében a vonatos jelenet, amiben már volt egy nem kis egója... JKR azt írja, lerítt róla, hogy jól tartották, szóval egy elkényeztetett aranyvérű gyerek volt, de attól még nem kell, hogy jellemhibásnak tartsuk... Siriusszal is hasonló a helyzet sztem. Akármennyire igyekezett a családja értékeivel pont ellenkezően viselkedni, 16 év alatt olyan dolgok is természetessé válhattak számára, aminek nem is tulajdonított jelentőséget (ld. Siporral hogy bánt). Feldobok egy témát: íme :) |
|