Kedves Kollégák! (Stebel & Tehtube mester)!
Nagyon kérem ne vitatkozzunk ilyen formában a fórumon. Ez eddig nem volt jellemző erre a csapatra. Itt mindenki tisztelte és segítette egymást. Nagyon kérem tartsuk meg ezt a formát továbbra is.
Itt mindenki elmondhatja a véleményét, bemutathatja magát, produkcióját, hangszerét. Meghallgatjuk és örüljünk egymásnak. Ez nem a késhegyre menő vita fóruma, hanem az összetartásé.
Itt senki nem vonja kétségbe Tehtube mester mindent kimerítő, hihetetlen mértékű lexikai tudását és segítőkészségét. És persze zenei tudását sem. Köszönjük neki. Igényeljük továbbra is!
Stebelnek is mindenki elfogadja hangmérnöki, stúdiós tudását. Segíts te is evvel mindenkit.
Nem akarok senkit kihagyni ezért nem sorolok mást most fel (de nekem jon_lord szaktárs lelkesedése továbbra is hiányzik!).
Én csak ugatom a Hammondot, még rendesen játszani sem tudok rajta, de 78 óta szeretem (akkor ültem először templomi orgona mögé, és ott ragadtam. Ennek semmi köze a Hammondhoz, de zenét, Hammond-hangzást hallgattam az MK-25 és MK-27es magnónom...). Műszakilag meg tök fű vagyok hozzá (viszont tudom pl. hogyan készülnek a principál sípok és hogy hangolják azokat).
Tehát ne veszekedjünk, ha kérhetném.