Balázscochin Creative Commons License 2007.09.28 0 0 210

Heló!

Szépek a cochinjaid, én is szeretnék majd ilyen színben is.

Hát vitt is el belőlük csak nem maradt ideje, mert a kakasok nagyon hangosak voltak és gyorsan kiszaladtam hogy mi ez a hangzavar!Már késő volt...:-(((Az egyik tetemet a szomszéd kertjében találtuk meg a többit nem.De nem is nagyon akarok róla beszélni, mert elég rossz volt szembenézni vele szájában a kedvencemmel:(((Egy évig folyamatosan visszajárt addig a tyúkokat a karámokban tartottam, csak néhány órára voltak kiengedve amíg ott tudtam lenni velük.Azóta lelőtték a vadászok mindet, meg volt ami hurokba akadt.

Nagy szerencséd van hogy még nem járt nálad is, nagyon figyelj rájuk mert csak pár percbe telt nálam és odalettek.Lehet hogy a kutya miatt nem merészkedik be, gondoltam rá hogy hozok egy kutyát védeni, mert a német juhászunk is bántaná a tyúkokat:((Mindenesetre ha nagyon rikácsolnak akkor menj ki nézz szét!10 perccel előtte voltam kint náluk etetni és még akkor semmi jel  nem volt a veszélyre.

Hát a kakas mindenképpen fajtiszta kell hogy legyen.Eddig minden cochinomnak ilyen volt a taraja.Meg a szomszédban is van egy cochinkakas és annak is ilyen.

Tényleg jó lenne Monoron de nem hiszem hogy kijutok a távolság miatt:(((Megpróbálok elmenni.És ez hány órától meddig tart??Üdv.:-D

Előzmény: Adam18 (209)