uncas
2007.09.28
|
|
0 0
17447
|
fearward 2 és fél év után adtak a sz*rnak egy pofont, már elnézést. A horda eddig is elvolt nélküle, nincs nélküle megoldhatatlan encounter, ergo kit érdekel.Ez a része persze igaz. Engem a druid része zavar. Szerintem végig sem gondolták ezt az aspektusát a dolognak... A Feral druid lassan visszakerül az 1 évvel ezelötti szintre. Mennyire tudtam hogy így lesz. SSC/TK után, a rugók, warrik DPSe az egekbe szökött. A drduiáké meg marad Karazhan szinten. Annyira fájdalmas látni a feral druidákat látni a sor végén, amikor ugyanazok a druidák nemegyszer vezették a damage listát. És akkor most elvették az egyetlen endbosst amit tankolhattak. Ez a része fáj nekem. De végül is Resto vagyok, szal 2.3-ban jön a Balance/Resto build. :D (Aki nem olvasta volna, a Healing up egyharmadát megkapják a healerek damageup-ba.) Full Healer gearben unbuffed 700 damage up jó lesz. Persze nem fogok tuldamagelni senkit, de legalább lövöldözhetem a Wrathjaimat. Meg farmolni is jobb lesz egy fokkal. (Kiváncsi leszek hogy több damaget fogok-e osztani mint full Resto speccel feral gearben) Egy dolog biztos. Ahogy a healerek elkezdenek damage spelleket lövöldözni hogy feldobják egy kicsit a játékot, a DPS kasztoknak tuti nagyob repairköltsége lesz trashen. :DDDDD |
Előzmény: Chaina (17444)
|
|