Tomo7
2007.09.28
|
|
0 0
1275
|
Sziasztok!
Sokat gondolkoztam milyen célja lehetett a csapatvezetésnek, hogy Kerékgyártó Zsoltot szerződteték Kovács Péter helyére. Bár nem akarok megbántani új edzőtőket, de eddigi eredményei alapján feltételezhető, hogy sem tapasztalatban, sem taktaikai felkészültségben nem említhető egy asztalon bármelyik élvonalbeli edzővel. Szerintem egyetlen érthető magyarázata van hogy ő lett a kiválasztott: 1.) kevés volt az idő (kéznél volt), 2.) az őszi szezonból hátralévő 3 meccsen (ugye a Vasason még KP vezényel) igasság szerint a pontszerzésre nincs sok remény, így lényegében mindegy, hogy ki ül a kispadra, és decemberig tudnak a helyére keresni megfelelő személyt. Az ügy igazi fricskája, hogy valszínűleg Berendi Antal ül a Tököl vezetőedzői székébe, úgyhogy ha bejön a fenti okfejtésem, akkor gondolom visszarendeződik minden (Goliból KZS vissza a Tökölhöz) és megint Berendi szívja meg. Szerintem Kiss Szilárd meg fogja kapni Rapattyi inogó székét Hódmezőn, így talán Rapattyi lehet a potenciális jelölt a Golinál. Vagy talán van valami újabb varázslat Uj Péter kalapjában és előszed valahonnan egy újabb sztáredzőt (pl. Szabó Edina?).
A fentiek ott sántitanak, és azt nem értem, hogy miért nem Ökrös Csaba lett a felnőt csapat edzője erre az időszakra, hiszen ő legalább ismeri a lányokat és az eddigi taktikát, edzésmunkát tudta volna továbbvinni. Lehet, hogy nem vállalta?
Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ebből...
Üdv.:T |
|