Érd Emese Creative Commons License 2007.09.27 0 0 3661

Látod, látod. Ez az. Most meg sértettséged okán forgatod ki a szavaimat. Tudod itt mindenki megírja a vélményét, és sokan vitatkoznak is azzal. Ez van. Nem érthetünk mindenben egyet.

Cimke az, amit vki annak vesz. Én nem cimkézek. Onnan indultunk, hogy nem értettem egyet veled. Akkor sejteni vélted, hogy ha nem veled, akkor ellened. (Ezt tekinthettem volna akkor cimkézésnek?) Én megemlítettem, hog ez a retorika ismerős, mostanában igen sokszor ezt alkalmazzák "nagyjaink". Olvass vissza kérlek, én megtettem. Összemosódik néha a sok hozzászólás. És látni fogod, hogy nem téged bántalak, hanem a helyzetet, és azokat, akik ezt tették veled, velem, velünk. (Ha még is úgy éreznéd, hogy mégis, akkor ezúton kérem az elnézésed!)

Ne vedd fel. Távol áljon tőlem, hogy ismeretlenül - egy pár fórumos megnyilatkozás alapján - ítéljek meg embereket.

Igen. Ez a lámpavas személyes dolog. Tudod apám, '56-ban szegedi egyetemista volt. Ők is felvonultak, az elégedetlenkedő egyetemisták köz. Aztán iszonyú hamar vörösre mázolt, leöntött, nyakukban táblával jelentek meg akasztott emberek a lámpavason. Apám még ma is beleőrül, ha arra gondol, azok az emberek talán miatta is kerültek oda. Ők nem ezt akarták. A randalírozó csőcselékre utalok ilyenkor, illetve azokra a felelőtlen politikai tényezőkre, akik még hergelik is őket.

Sztem hagyjuk ezt a cimkézést Inkább segíts nekem megérteni az álláspontod biz. dolgokban. Pld. tennen hosszú válaszodban sok esetben (jó EP - rossz EP) te is közölsz. De mi a javaslat. Én már iszonyú rég óta várom valakitől, hogy továbblépjen az állításnál, és halljak egy javaslatot. Tudom, hogy mi ehez kicsik vagyunk, de sokan. Lehet, hogy nekünk kellene rávezetni őket, hogy segítsenek tisztán látni.

Addig is marad nekünk az, ami van. Mi itt politizáljuk ki magunkat. Ez jó, és maradjon is igy. Aztán majd ők is rájönnek egyszer.

Baráti üdvözlettel, a vita nagy tisztelőjeként,

ÉE

Előzmény: deres szádorgó (3657)