Season 4 episode 1 SPOILER ALERT!!!
ÓMÁJGÁDÓMÁJGÁD! :))))
*Bubu szimplán elolvad a gyönyörűségtő*
Megnéztem végre én is, hát nem is tudom,hol kezdjem a lelkendezést. Az tuti, hogy a House kontra Wilson meccs óriási, Wilson akkora egy kujon :)) Eszméletlen jó kis összecsapás a két mastermind között, csak azt furcsállom, hogy Wilson nem tudta, hogy a gitár egy férfinak mindig she, legalábbis az én párom gitárjához nem lehet senki másnak nyúlni, mert az az ő "nője" és ezt most teljesen komolyan mondom :)
A rész témája is zseniális, szörnyen tragikus, de örülök, hogy a fiú meg a lány párkapcsolata mégsem hazugságokkal volt tele, ez még House-t is legyzte, azt hiszem. De azért borzasztó elképzelni, hogy ezek után ki nyújt nekik vigaszt, hiszen egy idegen lány felépülésében reménykedtek, míg a saját szerettük nélkülük haldoklott. Szóval ez a rész hátborzongató.
Cuddy gyönyörű, zseniális és még mindig a legjobban ő tudja kordában tartani House-t :) Imádom a nőt.
Az egyik legjobb beszólás, mikor a takarító ül és hallgatja House magyarázatát és akkor egyszer csak benyögi:"Or maybe Lupus." Hát azon úúúúúúúúúúgy röhögtem :DDD rögtön eszembe jutott, hogy a secret stash vicodin a lupus-os könyvben volt, és egyszer tán Foreman döbbent rá, hogy ott tartja és kérdőre vonta House-t mire ő: "It's never lupus!" Várom már,hogy mikor lesz végre egyszer valami lupus, remélem, megjátsszák :DDD