Kriza Creative Commons License 2007.09.27 0 0 8024
Köszi mindenkinek a drukkokat. Brekus, ööö, eddig is benne voltam, nem most léptem bele :-))) Igazából kicsit abban reménykedtem, ez lesz AZ Év, mikor nem rohanok folyton, elsőben Emma heti 2 dévényre járt plusz heti 2x úszott Jakab, a kicsi jött velem, mert épp szoptatási idő esett bele az edzésbe, aztán a középső jött, mikor már nem csak szopott a kicsi, hogy különéletet éljünk kettesben kicsit, mert lelkileg megzakkant a tesó születésétől. Tavaly mindkét fiú járt már edzésre, és a párom külföldön dolgozott. Most mindenki nagyobb, párom itthon, jött volna a nyugalom éve. Hát nem... de a lényeg, hogy Emmus beinduljon fejlődésileg! Persze most is náthás/köhögős és addig nem kezdhetünk, és nála ezek hetekig tartanak, most is 2 hete betegeskedik. Nem nagyon, de annyira igen, hogy ne mehessünk közösségbe. A héten szerencsére itt van anyukám, így intézhetem az ügyeket, dokik, szülői, nagybevásárlások, fodrász (féléve nem voltam), kozmetikus (1 éve nem voltam), és Emma pihenhet itthon a nagyival.
Előzmény: levelibeka (8017)