Simi az Ász Creative Commons License 2007.09.26 0 0 3698
13:21 Hét próbajátékos Körmenden
Mielőbb szeretné megoldani a légiós kérdést a Lami-Véd Körmend, ezért a vasi csapat mindjárt hét külföldi játékost hívott meg próbajátékra. A négyes-ötös posztra érkezhet a szerb Nemanja Paunovic, a Krasznai Kupán remeklő horvát Martin Mihajlovic, valamint az amerikai Brandon Crone, Anthony Dill és Malcolm Battles. Az egyes-kettes posztra várják a szlovén Dejan Dolovic-ot és az amerikai Chez Marks-ot, akik a magasemberekkel együtt a hétvégi Mogyorósy Szilárd Emléktornán győzhetik meg a szakmai stábot.
Hát valahogy így kellett volna nekük is kiválasztani a légiósainkat,nem elkapkodni és jól megnézzni kit is veszünk.Főleg éles mecseken,esetleg egy hétvégi tornán teszteli őket.
Vezetőink ezt elszúrták azt hiszem, főleg C.Brown nem megfelelő a célokra,de Henderson is gyengébb mint Younger,Banks,McClendon voltak.
Én úgy tudom nem csak kiabáltak az öltözöbe Banks-sel hanem más is történt, a vezetők megvontak pénzeket a csapattól így tőle is,ezért szerintem joggal távozott.
Ilyen szényentelyes dolgokkal még nem találkozott 20éves pályafutása alatt.Pedig ő volt aki mindent megtett a pályán a sikerért,és a liga legjobbja volt.
A helyében én is távoztam volna,hisz maximális teljesítményért nem kiabálás,és bagó jár.
Egyébként Spivey,Younger,Forbes,Góbi,Fodor edző,Farkas mester is érdekes körülmények között távozott,lehet hogy nem bennük volt a hiba.A vezetőknek mélyen magukba kellene nézzni.Ja és a tavalyi sikertelenségek után is helyükön találjuk azokat
az embereket akik alatt régóta inog már a szék,csak nem merrnek a nyilatkozni minderről.A felelősséget fel kell vállalni a vezetőknek is.
A kritikákból,hibákból tanulni kell.Nem mindig az edző a hibás.Ilyen nagy csapatnak,nem
szabbadna még lejebb csúszni.A Körmend,Szolnok,Falco,Pécs kis pénzből is csapatot épít,épített(idén,vagy tavaj),mi meg vakarjuk a fejünket,és sóhajtozunk,de jó kis csapatuk van.Tanulni kellene tőlük,kedves Vezetők!!!