GordonGekko
2007.09.26
|
|
0 0
3695
|
>>Miként egyetlen légiósunkkal és magyarunkkal sem, hét éve. Ezen az alapon azóta nem játszott nálunk jó játékos. Ezek szerint te így gondolod. BAZMEG már megint olyat írsz és magyarázol bele a hsz-embe amit én nem írtam. Nekem tetszett Banks játéka (külön sajnálom h nem hajtott és így is kiemelkedett) de undorító volt ahogy lelépett még akkor is ha állítólag ordítottak vele az öltözőben és nem viselte el hogy mással meg nem ordítottak aki nem dobott annyi pontot. ettől még nekem sokkal szimpatikusabb egy Flowers aki nem volt egy zsonglőr de akart. és ettől még nem rossz játékos egy Spivey (szerinted ez biztos rossz példa mer ugye nullás volt Pakson) nem volt rossz játékos Williams sem, sőt, McCord sem, és Trusin sem hogy messzebbre menjünk, de velük se nyertünk semmit. mert van a pontfosó játékos akivel nem tudsz nyerni (pls Iverson) meg van a zongoracipelő melós aki alkalmazkodik a játékrendszerhez (Lapov-fan-eknek:"szisztémához") és végrehajtja azt a feladatot amit az edző ráoszt. szerintem a többi szurkoló inkább azon röhög minket körbe h mi még önmagunkba is belekötünk... |
|