Helló!
Húú, én mi mindent tudnék kezdeni egy ekkora területtel! :D Nagyon nagy mázlid van, hogy az állataidnak ekkora területet tudsz biztosítani. :) Ide már ténleg ajánlatos pávát venni. ;) És az ólak is mind elég nagyok. :) Az én baromfiudvarom eltörpül a tiéd melett. :) Nálam egy kb. 37 négyzetméteres terület van a madarak részére, ezen belül van egy 2,5x2,5 m-es, 2 m magas belső, fedett rész, ahol éjszakázni szoktak a madarak. Mikor megkaptam az első 5 japán tyúkomat, akkor ebbe a részbe tartottam őket és csak később lett kibővítve olyan nagyra, és erre a kis részre járnak be a baromfik éjszaka aludni. :) És nálad az pont jól jönne a páváknak, hogy teli van fával a terület, mert ezekre felszállhatnának este aludni. ;)
A Monori börze az neked nagyon messzi van? Nemtudsz oda kijutni? Mert ott rengeteg dísztyúkot, kacsát, libát, gyöngytyúkot, pulykát, pávát, díszfácánokat, díszrécéket, papagájokat, pintyeket, gerléket, galambokat és még egyéb érdekes állatokat lehet kapni. :) Ott aztán tudnál válogatni az udvarodba madarakat. ;)
Már alig várom a képeidet! :D Üdv.