Korali Creative Commons License 2007.09.25 0 0 5

Hahó, üdv a poszt 7-es Sirius fórumnak :))

azért az is mond valamit a karakterről, hogy a 7 kötet után még mindig megmozgatja a rajongók fantáziáját!

Igaz, itt volt a film, erről kb nekem is az a véleményem mint Djodjokának, a 3 film igen lelombozott, nem ilyennek képzeltem. szerencsére az 5 kárpótolt :)

amúgy az első, befejezetlen fanficem Siriusról írtam, az 5 könyv után, annyira felháborított értelmetlen halála.

Aztán jött a drága Prof .és elragadott :))

Élethűnek valóban élethű és eléggé árnyalt figura is, gondolok itt pl. a  fivérével való viszonyára, ami egyáltalán nem ideális. Nagyon jól érzékelteti az Azkabanból kiszabadult ember meghasonlottságát, aki valahol ott próbálja meg folytatni az életét, legalábbis Harryéken keresztül, ahol megszakadt.

Amit nem tudtam neki megbocsájtani, az a Merengő-s jelenet, és mivel a Professzor elég exkluzivista, döntenem kellett kinek a pártján állok. De ezt már tudjátok :))

Nos, épp a napokban felkerült az oldalamra egy Siriusos novella 1 része, amit hamarosan, tán még ma követni fog a köv rész, Fairy banya tollából.

Az oldalam meglehetősen mardekáros érzelmű !, de nemcsak, mert mitológikus is, és ha ez nem tántorít el senkit, akkor szívesen látom a Siri rajongókat :))

A többi ott található írás kizárólag mitológiai ihletettségű és/vagy Pitonról szól :)))