tmcorvette Creative Commons License 2007.09.25 0 0 322

Szia,

Ahogy mar irtam, az a lenyeg, hogy mit szeretnel elerni konkretan, minoseg, szolgaltatasok, felbontas, hang es milyen TV-ed van stb.. Pl. nekem jelenleg M.o-on nincs egy szolgaltato sem aki tudna azt biztositani amit elvarok es a vilag tobbi reszen mar 10 eve mukodik, de ez lehet, csak az en hulyesegem. :)

Szoval, ha megelekszel a t betusok altal szolgaltatott minoseggel, akkor az is jo lehet, de azt tudni kell, hogy messze vannak a techologia jelenlegi allasatol... mondjuk kesobb valthatsz, he nem jon be.

Ha az "uj" dolgok fele huzol, egy sajat komplett legujjab technologiakat tudo muholdvevos rendszer telepites nelkul kb. 90-120 ezer Ft (vevo+antenna+fej+motor stb.). Ezzel jonnek HDTV adasok (jelenleg 10 HDTV ingyen + kodoltak plusz kartyaval), tobbcsatornas hangzas, es tobb szaz hagyomanyos adas (SD) is. Lehetoseg van ezt megosztani is, de persze akkor no a koltseg is (erositok, kabelek, switch-ek...).

Jo tudni: Sajnos nalunk a foldi digitalis musorszoras eleg gyenge meg, teljes atallas (2012) utan is csak 3 lesz ingyen (m1-2, Duna), es feat4-tol tudom, hogy a haznal meg nem leg eros a jel, annak ellenere, hogy en nehany kilometerrel arrebb siman fogok 4 digitalis foldi csatornat....

Ui: a belso faredony vagy reluxa sem engedi at a fenyt. ;)

Előzmény: sancarlosp (318)