Athos:
Pedig az edzés tud jólesni, ez nem egyenlő azzal, hogy nem adtam bele a maxot.
Az valahogy nagyon helyretesz, és kiegyensúlyoz, ha úgy istenesen megdolgoztam magam a teremben. Olyankor megvan hazafelé az az érzetem, hogy "na ez egy fsza edzés volt", és minden a helyére került bennem.
Stimuláns: jóideje már nagyon szelíden :)
Régen RedBull ipari szinten ment, nem edzéshez, hanem "csak úgy", és rá kellett jönni, h ez egy elég nagy fsság.
Ugyanolyan volt leszokni róla, mint 20 évesen a kóláról, aztán később a fehér kenyérről, aztán meg a cukorról.
Nem volt könnyű, akarni kellett, utána viszont már nem hiányzik.
Ami jelenleg bejön, az 1g L-carnitin edzés előtt 45 perccel - bár klasszikus értelemben ez nem stimuláns. Annyi, h jócskán kitolja nálam azt a határt edzés közben, mikor elkezdek menthetetlenül befáradni. Persze kaja nélkül ez sem ér szart sem, de ha előtte értelmes és jól időzített volt a napi kaja, akkor terhelhetőbb az ember. Alvásban sem zavar, sőt, a jobb edzéseknek köszönhetően mélyebbeket alszom.
Ha nagyon sok, vagy kivételes terhelésnek néz elébe az ember, pl sport hétvégék, rendezvények, futónapok, akkor max egy fél RedBull + L-Carni. Ettől sincs plafonon pörgés, meg sűrűn pislogás, csak több óran keresztül szép egyenletes teljesítmény és terhelhetőség. Előtte és utána lévő (tiszta) kaja nélkül ez is nulla, de anélkül minden az, ezen a fórumon ezt nem kell magyarázni.
Végigeszem a MultiX-et, aztán jön egy ellenpróba, egy doboz AnimalPak-kal.
Kiváncsi vagyok, érzem-e a másik irányban is a különbséget.
Dex77:
Nyilván több ásványi anyagra/vitaminra/tápanyagra van szüksége annak aki sportol, mint a szomszéd néninek :)
Para nincs, de kiváncsi voltam a véleményetekre..
Zax:
Nekem izület téren az alábbiak jöttek be:
1. Bemelegítés
2. Bemelegítés :)
(28-30 körül érez rá az ember, hogy ez nem úri huncutság, hanem muszáj :)
3. Amit Athos írt: próbáld ugyanazt a gyakot rúd helyett egykezesekkel kiváltani
4. JointX rendszeresen. Terem előtt kosaraztam 13 évet, váltva parkettán és betonon, a térdem és bokám ennek megfelelően gyönyörű állapotú... Viszont a JointFx egész normális szinten tartja őket, nem fájnak, nem tudok nap mint nap arról, hogy van térdem, és nekem ez már nagy eredmény :)
Jó edzést mindenkinek!