sancarlosp Creative Commons License 2007.09.25 0 0 318
Sziasztok,

Ami a redőnyt illeti, tényleg jó lenne, ha ezt mihamarabb meg tudnánk beszélni. Egyrészt szerintem is olcsóbb lenne,ha 1 cég csinálná, másrészt ha mindenkinek különböző színű lesz, azt tényleg nem fog jól kinézni.
Sok lakóparkban egyébként az építtető alapból beteszi, és belső tokost csinálnak, nálunk sajna nem. Nézegettem pár redőnyös oldalt, főleg a színek tekintetében, és hát olyan színt, mint a nyílászárók, nem nagyon találtam. A ház 3 színéből pedig csak a fehér, az amiben létezik redőny, úgyhogy szerintem nincs a fehéren kívül más lehetőség. Nálunk elég fontos lenne a redőny, mert kb minden reggel arra kelek, hogy a felkelő nap a szemembe süt (ami egyébként nagyon szép, csak néha aludnék 6 után is).

Ami a kötbért illeti, nagyon remélem, hogy nem az átadáshoz kötik, mert az biztos nem lesz meg novemberre. A 2-es tuti nem, de még az 1-est sem hiszem, hogy átadják novemberig. Dolgozgatnak rajta, de szerintem nagyon nagyon lassan. Van valakinek arról infója, hogy mikor lesz már végre kész? Elvileg, ha jól emléxem július 15 volt az „új” határidő, amit már bő 2 hónappal túlléptek, és ahogy elnézem a sebességet, még 2 hónapot simán rá fognak húzni. Tök jó lenne, ha lenne már lift, normális lépcsőház bejárat és világítás (igaz világítás már csak néha nincs a lépcsőházban), és a garázs is kezd szűkössé válni, így a második garázst is átadhatnák már (amiben jelenleg a csempéket, radiátorokat tárolják).

A tárolót mi elvileg megkaptuk, de még erősen építés alatt van az a rész, úgyhogy gyakorlatilag még nem nagyon használható.

A tv-re is ki találhatunk esetleg valami közös megoldást. Esetleg közös parabola vagy valami, nem nagyon vágom ezt a témát, esetleg tmcorvette, ha tudsz valami jó megoldást, oszd meg velünk.

Köszi!