Tehát akkor az az időzítő vagy-vagy kategória. Mind1. Végülis meg lehet lenni nélküle.
Van viszont egy újabb gondom. Felteszem, mert hátha találkozott már valaki hasonlóval.
Kivettem az összes kapcsolót és a klímakonzolt LEDesítés céljából. A LEDesítés végeztével minden kapcsolót és a konzolt is visszatettem. Működik is minden, de a klímakompresszort azóta nem tudob bekapcsolni. Az ECO kapcsolón világít a lámpa, de mikor átkapcsolom, akkor ugyan a lámpa elalszik, de a kompresszor nem kapcsol be. Még a kis szisszenést sem hallani, hogy kezdene keringeni a gáz.
Rádugtam diagnosztikai interfészt és egy rakás hibakód volt benne, de ezt betudtam annak, hogy esetleg párszor ráadtam a gyújtást, mikor a klímakonzol (vezérlő?) nem volt benne. Gondoltam, hogy ezért ad kibakódokat, mert amire csak lehetett a klímában, arra hibakód volt eltárolva. Miután kitöröltem, már semmire nem jelzett hibát, illetve a "nap érzékelő(?)"-re igen, de érzésem szerint, annak nem sok köze van a klímakompresszor működéséhez. Ugyanakkor arra már korábban is tárolt hibakódot.
Minek van köze a kompresszorhoz és hogyan tudnám leellenőrizni, hogy kap-e egyáltalán áramot a kompresszor? Hátha csak véletlen egybeesés, vagy hasonló, hogy pont akkor adta be a kulcsot, amikor kivettem a cuccokat.
Milyen relék illetve biztosítékok vannak, amik esetleg csak a kompresszor működésére vannak kihatással? Esetleg mi lehet még a hiba azon kívül, hogy esetleg megdöglött a kompresszor?