Balázscochin
2007.09.24
|
|
0 0
190
|
Helló minden cochin rajongónak.Én is cochinokat tenyésztek, és nagyon örülök hogy találtam ezt az oldalt.Sok hasznos infót tartalmaz, amelyekből sok újat tudtam meg a fajtáról.Remélem be tudok kapcsolódni a fórumozásba, sok kérdésem lenne!Sajnos sok csirkémnél előjön az a betegség hogy pár napos korukban hasmenésük van. :-( Sok ki cochinom bele is pusztult már, de a kammilla tea segítségével sikerült meggyógyítanom a többit.Nem tudom mi okozhatja, mert eddig nem fordult elő.Lehet hogy túl tapasztalatlan vagyok??Gondolom 17 évesen nem sokan foglalkoznak dísztyúkokkal!!Ha valakinek volt még ilyen probléméja írja meg mitől lehet!
És egy másik gondom hogy a törpe cochinjaim túl lassan nőnek.Pedig mindenféle csirketápot kapnak,s ha tudom kiengedem az udvarra a fűre őket.Valami különös gondozást igényelnek?Mert a többi fajtával semmi gondom nincs!Nemrég elpusztult a legjobb cochintyúkom daganat volt a begyében.Egy nyáron kétszer kotlott és mindig jól költött.kb 17-et és fel is nevelte.Nagyon sajnáltam mert a többi nem kotlik soha.Most 3 kakasom van és 10 tyúkom, de ebből 4 tyúk keverék.Attól szépek.Bocs mindenkinek, lenne még mit írnom így is, majd ezentúl rövidebbre fogom... |
|