Ez a "sztreccs fólia" a kajákhoz használt tekercses folpack lenne? (sajnos mivel nekem csak 1 csap van az alján a co2-s feltöltés nehezen lenne megoldható)
Hétvégén feldolgoztam a vásárolt Rajnait (330 kg) szép egészséges volt 19,5MM a savát a borkütyüvel 8as körülire mértem (nem hazuttolta meg magát savilag a Rajnai :)) cc 200 liter must került fémtartályba, hűtöm fagyaszott palackokkal, beoltottam, tápsóztam.
Szombaton Olaszrizlinget szedtünk havernál, a múlt heti balatoni (rokonoknál csopak) anyagot messze meghaladó minőségben, pedig a szőlőmunka durván hasonló intenzitású lehetett. Enyit számíthatott az elmúlt hetek különböző időjárása... No lényeg makkegészséges, hibátlan, kisebb töppedés, léveszteség a nyári napégések miatt, de ettől eltekintve hibátlan, 20,5! mustfokos. Ilyen nekik tán 2003ban volt utoljára. Lett közel 10 hl, majdnem mint tavaly.
Tegnap leszedtem a Cirfandlit is, áztatás zajlik, ma préselek, mérek, képet is teszek fel. Nagyon töppedt már, a lé frissen 20,5 volt minimum 22-t várok áztatás után :).