:))
Megjöttem WQ!
Amúgy filmileg én is teljesen így voltam az azkabani fogolynál, és hiába bírom állatira Gary-t (Leon a profi-alapfilm, Ötödik elem-alapfilm, de minden szinten), megmondom az őszintét, hogy nem voltam hasra esve tőle, nekem is nagyon távol állt a dolog a könyvbéli Siriustól. Ezen némileg árnyalhatott volna a TS, de a Siriusos rész ott csak a kandallóra szorítkozott (hálistennek megváltoztatták a ötösre ezt a koncepciót a parázs mellőzésével). Azért Ron azon mondata, hogy : "szegény Szipák. Nagyon szerethet tégeg, Harry. Szörnyű lehet patkányon tengődni..." az nagyon ott van.
A Főnix Rendje mozinál egyébként teljesen oda-meg vissza voltam az örömtől, hogy VÉGRE a Jo által megírt Sirius Black megjelent a vásznon. Nagyon tetszett. És az az igazság, hogy Gary is nagyon jól hozta ezt figurát. Egyszer már kifejtettem máshol, de akkor itt már lehet ömlengeni: kacsintgat, elegánsan borozgat, mosolyog, meg atyáskodik, meg megment, naaa teljesen paff voltam. :) Nem hiszem, hogy láttam valaha is Garyt ilyen vonzónak. (nyáladzás befejezve.:))
Amúgy, mint karakter Sirius az egyik legjobb írott pasi. És mondom ezt úgy, hogy a merengőbeli viselkedését elítélem, illetve úgy, hogy ha élne ő lenne az a fickó, aki mellett nem bírnám ki, hogy ne rebegtessem rá a szempillám, és csinálnék vidáman hülyét magamból, közben pedig nem bírnám elviselni. :)))