lemanitu
2007.09.24
|
|
0 0
196
|
Sziasztok, Remélem sikerült megtalálnom azt a BMW fórumot ahol esetleg hozzáértők tudnak nekem segíteni a következő problémában: Van egy 2004. 2. havi e46-os kétezres dizel 3-as BMW-m. Idén márciusban rakattam bele egy KCR tunning boxot ami nagyon jó hatással volt a gépre, jobban ment. 3 héttel ezelőtt viszont az autó elkezdett alacson fordulaton nagy és kis gázadásra egyaránt feketén füstölni. 5-6 sebességben 2500-as fordulaton folyamatosan füstöl, nagyobb fordulaton már nem, vagy csak kicsit. Kivettem a tuningboxot, fogalmam sincs hogy ez lehetett-e a probléma forrása, mindenesetre most is ugyanúgy füstöl. Márkaszervízben azt mondják fogalmuk sincs, a számítógép nem mutat semmi hibát (köszi). Szóval az egyik porlasztócsúcs az gáz volt a gép szerint, ezt ki is cserélték sok pénzért, azzal hogy nem biztos hogy ezzel megszűnik a probléma. Hát nem is szűnt meg. AZ autó ugyanúgy füstöl, hétvégén teszteltem nem megy 180-nál többet, 6-osban gázadásra olyan mintha visszahőkölne az autó és csak füstöl szépen. Ki tudna valaki segíteni tanáccsal, illetve nem tudtok egy hozzáértő szerelőt, aki a komputer monitorán kívül is látott már BMW motort? köszi előre is mindenkinek! |
|