Na sziasztok, csak sikerült összehozni... Ha van kedvetek, lécci, járuljatok hozzá, hogy ez itt ne csak az én kis gumiszobám legyen :)
A HP7 topikban mostanában volt egy finom kis lélekelemzés, benne hálisten esett néhány szó Siriusról is...
"Sirius jó arc, de ha meggondoljuk, kicsit közveszélyes. Bár nehéz elképzelni, hogy ha James nem lép közbe, akkor ő sem...mindenesetre Piton halálával megvásárolt volna magának egy helyet (ezúttal megérdemelten) az Azkabanban, amellett, hogy Lupint is laza mozdulattal kirúgatja...nem volt százas, na."
(©thinice)"Hát igen... olyan családban felnőve én sem lettem volna százas. Aranyvérűség ide vagy oda, nem a legjobb mintát tanulhatta meg Sirius Blackéknél..."
(©Maminti)"Nem rossz gyerek ő, csak lázadó rockandroller ;) Tudjátok, két végén, meg középen lángszóróval. Bele is halt... :-S:-S:-S"
(©whitequeen)"Pontosan. Aki ilyen lánglelkű, az nem is teljesen kerek sosem. A két véglet végletein él. Persze ez nem mentesíti az alól, hogy milyen volt a merengőben. De éppen azért, mert ilyen volt a természete szerették sokan, meg utálták is elegen."
(©djodjoka)Innen lehet folytatni! ;)
A másik dolog: a film. Egész véletlenül :D évek óta brutálnagy Gary Oldman-őrült vagyok, hát el lehet képzelni a reakciómat, mikor kiderült a HP3 szereposztása... Viszont már ötletszinten is nehezen tudtam összehozni kettejüket, és sajna a mozi sem győzött meg... G.O. filmbeli karaktere köszönőviszonyban sincs az én fejemben élő Siriussal. Külső: barna haj, szakáll?!?!?! Na, ez már a női szemmel rovatunk, de: rohadó fogak??? (A dementorok megtámadják a fogzománcot...? Mint a fognyűvő manók? Ez új...) Utána tepertek is rendesen a készítők, hogy összekaparják valami szimpatikusközelire a következő filmekben... Hogy valami jót is írjak, az 5-ösben már alakul valami emlékeztetés a könyvbeli figurára, a halála pillanata előtti "Szép volt, James!" pedig egyszerűen zseniális!!! [libabőőőőőr]
7. könyv? Sirius szobája? Pontosan illik a képbe... Ááááááááá, annyira jó :D
Nah! Cáfoljatok, lelkesedjetek, mindegy - ííííííííírjatok!!! ;D