BZoltan Creative Commons License 2007.09.21 0 0 2952
24 órás áztatás után szinmust.
Nem volt olyan rettenetesen töppedt. Szép és egészséges volt a gyümölcs ami feldolgozásra került de kevés. Szerencsére, vagy a kemény permetezésnek köszönhetően sikerült úgyahogy megfogni a rothadást és a szeles meleg idő szárította a szellőssé levelezett szőlőt.
A juhfark végét végülis ha válogatósan is de ma leszedték ma az emberek és úgy 24 fokosnak mutatkozik, de mennyiség az nincs.
Igazándiból rengeteg kézimunkával és sok áldozattal úgy tűnik, hogy sikerült megcsípni a juhfarkot. Tavaly fantasztikusat produkálat a juhfark, ettől szerintem idén némileg el fogunk maradni, de ha minden jól megy akkor idén tudunk rendesen száraz juhfarkot is palackozni. Persze a juhfark legjava az a Hillának van szánva :)
Előzmény: Cirfandlia (2951)