gaba01
2007.09.21
|
|
0 0
1731
|
Szeva!
Nekem erről az a történet jut eszembe, mikor megjött az első RS II egy vidéki márkakereskedéshez. Még tréleren volt mikor szóltak, hogy gyertek jöhettek kipróbálni és akár azonnal meg is rendelhetitek. Szóval mire 40 perc múlva mi megérkeztünk tesztvezetni, már előttünk /természetesen rangsor alapján/ kipróbálta a márkaker vezető, a szervízvezető, 3 értékesítő és a karbantartók főnöke is. Hááát azt a példányt fél áron nem tudták volna rámbeszélni, azok után amít műveltek szerencsétlen 0 km-es géppel! Én 210-et mentem vele a tesztúton , de állítom én voltam a leglassab! Az autót végül 3500 km után adták el, most 55 000 van bennne és a tulaj szerint élete legjobb autóját sikerült megvennie. Szerencsétlen ha tudta volna! D:)) Ettől függetlenül azóta sincs semmi hibája.
Egyébként a gyárban szintén megtekerik fullra a motort, ha jól tudom 40 percig pörgetik a padon változó fordulatszámon.
Mikor nekem visszaigazolták a megrendelést és tudtak adni már motorszámot is hozzá egyből lekértem a motorgyári pados futásteljesítményét. Tökéletes volt mindenben, pedig vagy 40-50 féle értéket mértek. Annyit írt a mérnök hozzá e-mailban, hogy nyugodtan pörgesd fullra, bírni fogja. 1000 km-ig bírtam bejáratni, 2 nap! D:)) 20 ezer körül ment bele a chip, most járok 63 ezernél és tökéletes.
|
Előzmény: szdaniel (1717)
|
|