Dorinesz Creative Commons License 2007.09.21 0 0 1501

Igen, én is a fekete állatokat gyűjtöttem eddig a wowban, mert nekem is fekete állatkám van. Pl a macskám fekete, ami csak úgy futkos utánam. Az összes karakterem macskája fekete, az olyan cép. :-DD De ennek a fekete oroszlánnak tök gonosz a képe. Jó monnyuk a fehérnek is. :-DD Meg a fehér az jobban is látszana mint a fekete pl duskwoodban. :-DD Szal a fehér jobban tetszene, csakhogy a fehér oroszlán se volt ott. :(( És az mégcsak nem is elit! Én is befogtam csak úgy poénból egy másmilyet, de aztán én is elengedtem. Kb a térdemig ért az az oroszlán! :-DDD A fehérre is vártam jó sokat, meg körbejártam azt a részt, hogy hol lehet még esetleg, de nem találtam sehol. Ha ma se sikerül, akkor hagyom az egészet a fenébe. Most már kezdek rosszul aludni emiatt. :-DD Na jó, ez utóbbi csak vicc volt, de tényleg kezdek egy kissé már sok időt szánni erre. Meg emiatt elhanyagolok minden mást. Kéne a first aid-et is fejleszteni, meg kéne már a főzésre is ráfeküdni. Arról nem is beszélve, hogy meg kéne tanulni horgászni mesteri szinten, merthogy kell majd alkímiához is halat fogni, meg ha megszorulok, a pet is szívesen megeszi. Most néztem, hogy fogok tudni majd olyan löttyöt csinálni, amivel fél óráig tudok majd lélegezni a víz alatt. Sőt, állítólag majd lehet olyat is, hogy 1 óráig lehet. Tökre kíváncsi vagyok, hogy miket fogok tudni majd még csinálni. Csak olyan nehéz ezekre figyelni, merthogy már mindegyik karakteremmel tanultam mindenfélét, és már kezd unalmas lenni. :( Legalább is a first aid, meg a főzés meg a többi. A receptek többségét azt se tudom hol tanultam meg. Pl egyik karakteremmel tudok olyat, amit a másikkal nem. Szal kész rejtély már hogy merre jártam. Meg amikor nyolcadszorra csinálom meg ugyanazokat a questeket, akkor az már egy kissé uncsi. :( Úh arra gondoltam, hogy átmegyek valami másik földre quest-elgetni. Monnyuk elfiába. Úgyis elf vagyok. Csak azt a tájat nem szertem. Meg állítólag rohadt nehéz questek vannak. A haverok meg már túl fejlettek hozzá, hogy ők is ott szórakozzanak velem. :((

A hunteremnek ugyan az a baja, mint a rogue-mnak volt. Méghozzá az, hogyha duelben nyomja, kurva sokat miss-el. Volt olyan, hogy 20 ütésből jó ha kettő betalált. Ez mondjuk pont azért van, mert duelben nyomja, de a kétkezes fegyverek meg nem tetszenek, és az olyan lassú is. Az meg a másik, hogyha meglep valami ellenség, akkor majdhogynem meghalok. Mer az jó, hogyha én nézem ki, és azzal indítok, hogy ráküldöm a petet, azok gyepálják egymást egy darabig, aztán elkezdem messziről lövöldözni, mire elindul felém már ki is nyiffant. De ha meglep, és nem tudok rákészülni, volt már olyan, hogy meg kellett innom egy életitalt, hogy ne öljenek meg. :-OO Pedig a hunternek ott a petje is, és elvileg én egy csomó mindent már megtanítottam a petnek, szal jó kellene hogy legyen. A druidám nem sérült le ennyire, bár lehet, hogy ő csak azért nem, mert ő be tudja buff-olni magát mindenféle jó cuccal, és így kevésbé sérül. A hunter nem tudja. A másik meg, hogy nem mindig sikerül a pet felé fordítani a gyökeret, ha már baj van. Mert ha sikerül a pet felé fordítani, akkor el tudok hátrálni, és messzebbről tudok lövöldözni rá. Mondjuk ez az elhátrálás se mindig úgy jön ki, ahogy tervezem, mert ha pont lesben áll ott egy krokodil, vagy bármi más, akkor szívás van, mert csak meghalok. :-DD Szóval a druida a legcool-abb eddig. Az mindig érdekes, és vele szertek a legjobban játszani. Mindig tanul valami érdekeset. Állítólag 50-es szinten valamit tud a fákkal csinálni, de nem értettem pontosan hogy mit. Lehet, hogy a hunteremet hagyom is a francba egy kicsit, és játszom a druidámmal tovább. A druidámat biztos hogy fel fogom játszani 70-re. Sőt ha lehet 80-ra is. Az nagyon tetszik. Egyik másik kaszt se érdekes ennyire. :)

Előzmény: blackrat (1499)