Úgy olvasom, nem unatkozol:-))) Az a mit írtál, mazsolás, almás bírs csudi ötlet, kipróbáljuk. A teák is jók. A zsályából hátha megmarad legalább egy. Most ilyen a kert, a frissen ásott helyeken, fák tányérjában a hagymák eldugdosva. A ti bírsetek körte, a mienk alma, talán ezért van illatbeli különbség. Jövőre, én is olyan támrendszert csinálok a paradicsomnak, mint ti, mert a San Marzano Rampicante futni szeret.

Hétvége után ilyen a kert, tegnap reggelre elállt az eső, ma reggelre 9 fok lett.

Felül a Grazi, alatta a kertbarát fokhagyma eltéve.

Balra a megmunkált részben a kisebb emeletes, (a nagyobbik a nyugati telekhatárra, a mogyorók elé) elől a Szattai.

A maradék fokhagymának már csak a fák tányérjában maradt hely.

A birsalma.