Jesszusom! Na ha ez eddig eltart... És ráadásul még ha nem is tudok befogni nálam magasabb szintűt, akkor még jól is jártam, hogy nem resszelt tegnap, mert rövid időn belül idegbajt kaptam volna. De ez egy quest nem? Mi a szarért ressel ilyen lassan? :-SS Tuti a questje valakinek, hogy ölje meg ezt az oroszlánt. Én is mászkáltam mindenfele, hogy megtaláljam, de nem találtam meg. Gondoltam, hogy lehet, ez is olyan, hogy nem mindig ugyanott támad fel, hanem ha megölik itt, akkor feltámad ott. De nem volt sehol. Már azon gondolkztam, hogy jó, lehet, hogy nem resszel, de akkor befogok egy 15-ös másik oroszlánt, mert nekem hím kell, azoknak van olyan jó nagy sörényük. :)) Nincs olyan oroszlán, ami olyan 20-as környékén van és nem az a fekete elit, hanem másmilyen? Na majd ezt megnézem azon az állatos oldalon, amit beszúrtál, mert lehet, hogy nem is ragaszkodnék én annyira ahhoz a feketéhez. Meg ha nincs nagyobb oroszlán, és a feketét se találom meg, akkor lehet, hogy tényleg marad ez a macskám. Ez már legalább tud egy csomó mindent, és nem kell várni rá, hogy meg lehessen tanítani. Aztán tegnap meg az is egy kissé idegesítő volt, hogy egy idő után tök nagy tömeg lett annál a fánál, mert ott volt az a törpe hunter is, meg odajött valami druida is, meg pár hordás, meg ez, meg az, és tökre ideges lettem a végére, hogy ha ressel itt nekem, akkor mi az anyámat fogok csinálni, hogyha valaki szépen leöli az orrom előtt? Na mindegy, tényleg az lesz, hogy valamikor hajnalban visszamegyek, vagy késő este, akkor már nem valószínű, hogy másvalaki is játszik rajtam kívül. Volt egyszer tényleg olyan, hogy reggel hétig játszottam, hát olyankor még sw is tök kihalt volt! :-DD