pagare Creative Commons License 2007.09.20 0 0 1139

Én 2 hazai győzelemnek örülnék.

Bár az eddig látottak és az erőviszonyok alapján úgy érzem, hogy nekünk a Vasast és a Halast kell magunk mögött tartanunk. A Vác és a Derecske is erősebb csapat nálunk szerintem, a gyengébb kezdésük ellenére is. A Vác azért nehezebb meccsekkel kezdett, minket meg könnyedén kivégzett, míg a Derecske ugyan nagyon hektikus formát mutat (pl. tőlünk vereség, majd pár napra rá a Fradi legyőzése), de úgy érzem, hogy ki fog egyenesedni az a csapat, mert vannak tartalékaik és Köstner Vili össze fogja rakni őket. Nálunk már közel sem érzek ilyen tartalékokat...

Úgyhogy nekünk sorsdöntő lesz pl. a Vasas elleni meccs, ahol mindenképpen győzni kellene. Nagyon meglepett ugyanakkor a Halas legutóbbi győzelme, remélem ez csak egyszeri feltámadás volt a részükről. Nekünk nagyon nem jönne jól, ha feljavulnának. Mindenesetre a biztos bentmaradáshoz szerintem bravúrpontokra is szükség lehet (pl. a Csaba, esetleg az 5 nagy ellen), bár erre egyelőre nem igazán látom képesnek a csapatot.

Az idegenbeli meccsek pedig úgy látszik még túl nagy terhet jelentenek. Mind2 eddigi meccsünkön nagyon súlyos vereséget szenvedtünk, ráadásul mégcsak nem is az élcsapatok ellen... :(

Előzmény: Attila G. (1135)