Valószínüleg Balatonfüredről van szó, s az ARTONS együttes - akinek az orgonistája vagyok - augusztus 6-án játszott ott, a rendezők sacca szerint legalább 2000-en hallgatták.
(Július 27.-én Balatonakarattyán és augusztus 18.-án Csopakon volt még koncertünk)
Ha rólunk van szó, köszi az elismerést!!!
Mi többek között a fajsúlyosabb Deep Purple, Emerson Lake and Palmer, Grand Funk, Santana és Uriah Heep nótákat próbáljuk megszólaltatni, hűen az eredeti stúdiófelvételekhez. Ehhez a Hammond eredeti hangszineket is megpróbál(tam)om kitalálni. Van egy gyönyörű A-102 orgonám 122-es Leslie-vel, de a bulikban az Oberheim OB5-öt használom (ez is fadobozos orgona) amely a notebook-omon CUBASE-be ágyazva a Native Instruments B4-ét szólaltatja meg. Kierősítve ugyanaz a hangzása, mint az A-102 és 122 párosé, csak sokkal könnyebb mozgatni...
Erről a fórumról ma hallottam először - a zenekarunk szólógitárosa fedezte fel - nagyon örülök, hogy ennek a kíváló hangszernek ennyi híve van. Sajnos, a mi környékünkön nem tudok rajtunk kívül egyetlen zenekarról sem aki ilyen hangszert szólaltana meg.
Misi