sancarlosp Creative Commons License 2007.09.19 0 0 293
Sziasztok,

Mi is beköltöztünk, és a költözés fáradalmai, meg az internettelenség, ami miatt én sem tudtam írni.
Az első pár hét tapasztalatai:
Mi úgy vettük át a kérót, hogy még vannak apróbb javítani valók, (konyha, szagelszívók, erkély, fürdő) de mivel sikerült eléggé barátságos viszonyt kialakítani a Liliomosokkal (remélem ők is így gondolják), elég gördülékeny a hibák javítása.
A kert, és az épület (1-es), ha lassan is de biztosan épülget, lassan befejezik a vakolást, festést is.
Többször vetődött már fel itt a fórumon, megnézegettem a makett képeket, meg a valóságot, és hát van bőven különbség, de nem minősíteném, hogy így jobb, vagy rosszabb, majd ha minden elkészül meglátjuk.
A lakáson belüli falak, elég jók, sőt, a fúrás-faragásra mindenki gyúrhat egy kicsit, mert elég izommunka megfúrni a falakat. Mi jó pár dög nehéz polcot szekrényt fúrtunk fel a falakra, és még a válaszfalak is nagyon jól bírják.
Csak megerősíteni tudom Gabek7-et, szépen sorba megy a kulcsátadás, és kb már 6-7 lakó bent is lakik az 1-esben, és ha jól tudom a 2-esben is már van 1 lakó.
Ami a netet illeti, én hosszas telefonálgatások után azt az infót kaptam a T-sektől, hogy net és telefon lehetséges, tv nem. (Gabek7, majd megkeresnélek priviben, hogy milyen doboz, hol van, meg mit kell majd nekik megmutogatni.)
Ami a garázst illeti, tényleg nem túl nagy. Így hogy kb 5-10 autó parkol benne, nincs gond, de ha 30 fog, hát, tényleg kell majd rendesen tekergetni a kormányt. Ahogy néztem, azért még a garázsokon is van mit tenni, kábelek bújtatása, beázás, festés stb. Pl van egy kihúzhatatlan szög a padlóban a végefelé, ami pont tök jól ki tudja szúrni a gumit. (Kihúzni nem tudtam, rá szoktam rakni egy cementes zsákot, de valaki mindig arrébb teszi)
Ha bárkinek bármi infóval szolgálhatok, írjon nyugodtan.