blackrat Creative Commons License 2007.09.19 0 0 1468

Booty Bay-ből csak 1 hajó megy, az pedig pont The Barrens kikötő városába Ratchet-be. Az egy közös város, kb. mint Booty Bay, az őrök is olyanaok. De nem kell onnan menni, mert akkor tényleg kampeca, már csak a Botty Bay-be vezető úton jópárszor olyan szinten. :) Én 23-as voltam amikor befogtam, a fekete oroszlán is 23-as! És szépen le lehet gyalogolni/futni is The Barrensbe, majd beszúrok a végére pár jó kis térképet! :) Én nagyon sokat voltam a Kalimdoron amúgy, nem húztam át rögtön az emberekhez, vagyis az Ashenvale-es questek után átmentem, akkor arrafele is questeztem meg ilyesmi, de a rugómmal meg már vissza is mentem Tanarisba, Thousand Needles-be, Desolace-be meg úgy arrafelé. Van arra is jópár quest, és a nagyja nem is nehéz, bár maga a táj nem tartozik a kedvenceim közé, arrafelé elég sivár minden, Tanaris meg ugye sivatag, nade ez van.. :)

Jah, és igen, asszem mielőtt be akrsz fogni egy újabb petet, az előzőt ajánlatos beadni a stable masternek, ha nem akarod elveszteni. És igen, az oda beadott peted nem fejlődik semmit, de etetni sem kell, olyan mintha le lenne hibernálva. A pontja is megmaradnak, nem lesz se kevesebb, se több. De bármikor ki tudod cserélni a peteket, és akkor fejlesztheted azt is, bár szerintem annyira nem ajánlatos, had gyűjtse a "végleges" pet a trainig pontjat is, meg úgy eleve hogy veled együtt fejlődjön. Hát azt meg hogy hogy is lehet berakni, pontosan nem is tudom elmondani, de elméletileg ha rákattinta a stable masterre, hogy dumálsz vele, megnyílik az az ablak, és ott lesz a peted is. Vagy nem lesz ott egyből, én már nem is tudom.. :S De ott kell valamit csinálni, sztem ki is van írva, én már komolyan nem emlékszem rá pontosan.. :(

Az akkor tök jó, hogy te sem olyan késő este játszol! Én is kb. pont ilyen időközönként tudok játszani, bár olykor már délután 3-tól is, aztán meg hát be kell osztanunk a gépet. Ha van wow, akkor mondjuk a délutánokat öcsémmel be szoktuk osztani nagyjából. Szal lehet hogy nem tudnánk minden nap együtt játszani, de azért biztos lenne elég alkalmunk rá! :)) Már alig várom! :))

Igen, tudom hogy át tudnám tallentozni, de hogy őszinte legyek, direkt pakoltam Feral Combat-ra! :) Nekem valahogy az jön be jobban, ott nem kell állandóan a manával szórakozni, mert az megy nekem is az agyamra az ilyen manás kariknál, hogy ha elfogy a mana, akkor már tök béna, és uncsi szinte minden csata után manapiát inni. Jó, persze, ez egy kicsit túlzás hogy minden csata után.. :D

Jaj és tök jó az a tallentes izébizé link! Köszi! :))

Itt van egy nagy Kalimdor térkép, sztem tök jó! :))

Ez az előzőből kivágott és nagyított kép, bejelöltem rajta 2 útvonalat is, hogy hol lehet Ashenvale-ből átmenni The Barrensbe. Nem is olyan bonyolult sztem! :) Az a kikötőjel "imitáció" Ratchet-tet jelzi, oda visz amúgy a hajó Booty Bay-ből.

És találtam egy hajó útvonal térképet, berakom hátha érdekel. :)
Előzmény: Dorinesz (1462)