Két hete elromlott a tévénk,és már nem akarom megjavíttatni,mert már nagyon öreg,bár kiválló minőségű volt,de úgy néz ki mégis maradok a javításnál,mert amit az elmúlt két hétben tapasztaltam,olvastam az síralmas.
Gyakorlatilag a következőkre jutottam:
300k alatt nem érdemes sem lcd,sem plazma tévét venni ha tényleg tvzni akarsz,mert a "sima adást" csak ilyen készülékek tudják úgy megjeleníteni, hogy ne kapj szívinfarktust, amikor meglátod otthon rajta a kábeltévé képét.
A Slimfit crt-ék meg állítólag olyanok,mintha a tervezők elfelejtették volna, a fizika legalapvetőbb törvényeit is a tervezéskor.
Találóan jegyezte meg valaki itt, vagy valamelyik másik topicon, hogy a faterjának 20 éve könnyebb dolga volt.
Én a fenti összeget nem vagyok hajlandó kiadni tévére, az meghogy 200 ezerért szart kapjon az ember, sztem nonszensz.
Arról már nem is beszélek, hogy a fejekben micsoda összevisszaság van, meg paraméterek számháborúja.
Én ha odaállók elé, és látom,hogy szar akkor a továbbiakban nem érdekel.
A legárulkodóbb dolog,hogy tízből három üzletben engedik, hogy megnézd a sima analóg vételi képességét a készüléknek.
Amíg nem lesz Hd sugárzás addig szerintem tök fölösleges sznobéria ilyen tévéket venni,de legalábbis kurvanagy pénzkidobás.