Szia H123Laci.
Az autóút Poreč és Pula között volt, és biztos, hogy az A9 autóúton haladtam először, majd 3/4 úton le akart téríteni, mert neki még nem volt kész az autóút Puláig. Itt légüres térben repültem, majd amikor indultam vissza, akkor nem az A9-re navigált, hanem a régi útra, és útközben sem akart felvezetni az autóútra.
Slovenia.fbl térképet a DC++ segítségével találtam, töltöttem. Az nem baj, hogy ez egy 2006-os térkép, de működik. A hiányosságból okulva végignéztem Európát, most már 32 országom van Szlovéniával együtt, de ég hiányoznak a Balti államok Észt, Lett, Litván része, valamint délen Albánia, Macedonia, Moldova, Törökország is hiányzik.
Ha látod a C720-as CD-jén a "letölthető" piros részt, akkor azon a térképen valóban rajta van Szlovénia is, csak a CD-ről hiányzik a fájl.
Nekem érdekességnek számít a magasság meghatározása, mert pl. eddig azt se tudtam, hogy a Balaton cc 100 méterre van a tengerszint felett. :-)
A szoftverébe nem nagyon akarok belababrálni, habár a MioMap háttérképét én is lecserélném valami egyedire.
A kártyaolvasó elég gagyi, mert még a 10 centiről fotózott 12, 14 méretű betűk is - a homály miatt - felismerhetetlen, nem tudja értelmezni. Egy névjegykártyán pedig aligha vannak nagyobb betűk.