borka23 Creative Commons License 2007.09.17 0 0 69
Én pedig ezzel vitatkozom:

Egy ferfi nem fogja a jol kereso allasat feladni,azert, hogy otthon maradjon a gyerekkel. (legalabbis ritkan). Egy no viszont feladja a jol kereso allasat, akar egy egesz eletre is.

(Ezt most nem konkrétan Mo-ra írom) Manapság sok nő nem adja fel a jól kereső állását, röpke négy hónap után visszamegy dolgozni (úgy, hogy szinte a kiírt napig dolgoztak). Sok nő pedig feladja. És a férfiak egy része is feladja a jólfizető és nagyon stresszes állását, azért h a gyerekekkel legyen, v jobb életminőség reményében, vagy más okból.

Ha az amit Te írsz, genetika, akkor miért vannak különbségek nem szerepeket illetően országok, helységek, de még családok között is? Hogy egyik helyen a nő dolga a házimunka, akkor is, ha este tíz óra van, mire alszanak a gyerekek és elkezdhetné (éjszaka meg szoptatás stb), vagy akkor is, ha mindketten dolgoznak. Máshol meg 50-50%??

Amugy, az egesz onnan indult ki, hogy megfigyelted, hogy szinte csak az anyukak vannak GYES-en. En pedig megprobaltam megmagyarazni, hogy miert. Illetve, hozzatettem, hogy szerintem igy termeszetes, es nem is fog ez valtozni.

Okés. Nem is magyarázkodom tovább, leírtam amit mondani akartam (illetve Gabiii és Alice is)
Előzmény: Gyorgyi (64)