borka23
2007.09.17
|
|
0 0
69
|
Én pedig ezzel vitatkozom: Egy ferfi nem fogja a jol kereso allasat feladni,azert, hogy otthon maradjon a gyerekkel. (legalabbis ritkan). Egy no viszont feladja a jol kereso allasat, akar egy egesz eletre is. (Ezt most nem konkrétan Mo-ra írom) Manapság sok nő nem adja fel a jól kereső állását, röpke négy hónap után visszamegy dolgozni (úgy, hogy szinte a kiírt napig dolgoztak). Sok nő pedig feladja. És a férfiak egy része is feladja a jólfizető és nagyon stresszes állását, azért h a gyerekekkel legyen, v jobb életminőség reményében, vagy más okból. Ha az amit Te írsz, genetika, akkor miért vannak különbségek nem szerepeket illetően országok, helységek, de még családok között is? Hogy egyik helyen a nő dolga a házimunka, akkor is, ha este tíz óra van, mire alszanak a gyerekek és elkezdhetné (éjszaka meg szoptatás stb), vagy akkor is, ha mindketten dolgoznak. Máshol meg 50-50%?? Amugy, az egesz onnan indult ki, hogy megfigyelted, hogy szinte csak az anyukak vannak GYES-en. En pedig megprobaltam megmagyarazni, hogy miert. Illetve, hozzatettem, hogy szerintem igy termeszetes, es nem is fog ez valtozni.Okés. Nem is magyarázkodom tovább, leírtam amit mondani akartam (illetve Gabiii és Alice is) |
Előzmény: Gyorgyi (64)
|
|