halinorbi Creative Commons License 2007.09.17 0 0 191
az a komcsik gondja, hogy akinek ebben az országban van némi keresnivalója, azt Kúrcsány már rég nem tudja megvezetni... De ez kevés, hisz a balos tudatlanokat könnyű átkúrni a patás-Orbánnal, vagy egy ideiglenes adótörvénnyel.

Honnan fogják ők tudni 2010-ben, hogy "megint" (MUHAHA) Gyurcsánynak van igaza, és nem az ÁSZ-nak, vagy az MNB-nek?

Mert ugye a tényleges adatokkal csak "megzavarnák a választók fejét".

Vagy idézzek Veres János őszödi beszédéből?

Köszöntök mindenkit. Nem fogok én se természetesen konkrét számokat mondani, mert a megállapodáshoz nekem is tartanom kell magamat, mint ahogyan mindenkinek. Azonban van egy alapállás, amit érdemes tisztázni. És itt most Szabó Zolival vitatkozom egy picit. Nem ősz a határnapja annak, ameddig van türelem. Hanem nagy valószínűséggel ilyen amerikai kamatpálya mellett, amit az elmúlt hetekben diktáltak, ez sokkal hamarabbi időpont.

...valaki föltette itt hozzászólóként, hogy vajon megtörténtek az elemzések, igen, megtörténtek az elemzések. Ja, igen, nem szivárgott ki. ...de megvan az elemzés. ... egy példányba létezik az a program, amiről én időnként szóltam. Nincs két példány belőle. A miniszterelnök is azt mondta, hogy ne maradjon nála se példány...

(ehhez képest a szlömösök a mai napig állítják, hogy ők "tudták"... Nyihihihi)
Előzmény: Sign (181)