Üdvözlet Néktek!
Tanácsok,ha elfogadjátok egy régebbi játékostól és szurkolóktól,mégha az váci is :
-Lehetőleg vigyázzatok egymásra!!!Nem tudom mi történt azzal a szurkolótokkal aki 2.félidőben végig a földön feküdt!Budától Vác max.40km az alatt esetleg így berugni nem semmi(már ha részeg volt)!Nálunk ilyet nem engedünk meg,már barátságból sem!Mi lesz esetleg Békéscsabáig?
- Valahogy NB I-ben nem divat idegenben másik szektorból drukkolni!Szerintem EGYSÉGBEN AZ ERŐ!Az a fickó aki bejött közénk tud magyarul?Vagy nem ismeri a kérlek,legyél szives szavakat?Szerintem csak provokálni akart,azért intett át további szurkolóitokat!Mivel mi a pályán szoktunk bizonyítani,ezt a lehetőséget ti is megkaphatjátok tőlünk!Szurkolói kézilabda csapatunk előzetes egyeztetés után,szivessen játszana ellenetek!
-Csapatotok még alakulóban van!Én mint edzői végzettséggel rendelkező egyén tudom,a nők játéka hullámzóbb és sokszor fegyelmezettebb,mint a férfi csapatoké!
MUNKA,MUNKA,MUNKA!!!
-Egy kis egyéb:Jelengi edzőtök Felesége az egykori válogatott játékos Strasszer Marika is váci!
-Sok sikert kivánoka csapatotoknak és nektek szurkolóknak is az életben és a sportban!!!