Zka
2007.09.17
|
|
0 0
17345
|
Pedig a mage az egyik legjobb túlélő osztály és szerintem levelupra is kurvajó, 2-3 szinttel magasabbakkal nincs gond, farmolhatók simán. Mondjuk nekem a második mage volt az ahol ráéreztem, hogy kell ezzel játszani, az elsővel én is szívtam rendesen, de akkor még új volt nekem a játék. A levelup tempóját én is keservesnek érzem, de ha méggyorsabb lenne, mégtöbb retard lenne 70es és keserítené a jobb sorsra érdemes játékosok életét :) Jobb megoldásnak találnám, ha az első-második 70es után, vagy valamennyi összesített /played után lehetne kb 40. szintről indítani a további karaktereket. Valami hasonlót terveznek a death knight osztállyal is. Mindenesetre a plusz XP tervezete sem olyan rossz megoldás, én úgyis szeretek visszatérni egyes kis instákba (DM-WC-RFK-SM ezek tök jók a saját szintjükön játszva imho). Az sem ártana, ha a heroic kulcsok is valahogy megoszlanának a karakterek közt, bár annyira nem érzem gyászosnak ezt a részt, tényleg bármelyik frakcióval gyorsan elérhető a revered, ha nem teljesen hülye az ember (értsd szívesen mennek vele instába). |
Előzmény: Törölt nick (17342)
|
|