ooo hat errol sokaig hosszas vitakat folytattam az egyik guildtarsammal (csaj) akivel a kezdetek ota egyutt jatszom. o meg anno pappal levelupolt kesobb egy maget, huzott fel.
en hunterral mentem 60ra, majd 70-re es anno elkezdtem egy maet is kemeny 45-re jutottam vele. meg preBC korszakban hallottak tolem tobbszor a ventrin a guildtarsak:
"faszom, unom a kiskarizast inkabb elmegyek farmolni."
es nem ertettek. Ennek ket oka van talan hunterrel a legkonyebbe levelupolni siman +5os szintu mobokat meg +1-2 szintu eliteket is megolhetsz vele. VAn FD, van pet ha gaz van elszaladsz. Ehhez kepest a magel tanarisban a velem egyszintueket alig tudtam olni, 2-3 szinttel magassabat meg egyaltalan nem..
ergo nekem a levelup nem csak, hogy lassu mas karival, hanem kib@**** frusztralo is.
A happy end annyi, hogy a guildtars csajszi most levelupol egy huntert es bevallota, hogy mostmar erti miert utalok kiskarit huzni hunter utan.
Egyebkent a hunter vonatkozastol eltekintve is igazad van, normal jatekido mellett (heti 20-30 ora) aminek a nagyreszet mondjuk kiskarizod a masik reszevel mondjuk farmolsz vagy raidelsz, tenyleg 2-3 honap egy 60as kari. ez ido alatt szamolni kell ugye jelentos penzkiesessel, es ha el is er az ember fia 70-re ujabb 1 honap mire ugy ahogy felgeareli (1 honap baratsagos es tamogato guild vagy allando haveri kor segitseget szamolva).
szoval igen igazad van kurva lassu a levelup...kenne ezt valahogy differencialni.
H.