nem, paladinnal :) holy freeze-zel megyek :) és durialnál én is haltam vagy 4x, de azért csak sikerült..
na ami viszont kicsit kevésbé off, hogy mennyivel könnyebb ott levelupolni, mint wowban, és ez szerintem valami olyan, amin még fejlesztenie kéne a blizzardnak. tudom, most jön majd a változtatás, hogy 30%-kal több xp-t kap 60 alatt és a questekért még többet, de ez még így is kaki. én viszonylag normál tempóban játszottam pl a warriororommal, olyan heti 20 órát kb (tudom, lehetnék ennél kockább is, de azért ez nem annyira kevés), és mivel tudtam a legtöbb questnél, hogy hol a megoldása, elég gyorsan is haladtam (nem guide-ból játszottam, tény, de azért..), és így volt 2-3 hónap a level 60, aztán még 1 a level 70. ez mennyi, vagy 250-300 óra tiszta játék?
no ehhez képest diablo2ben, ha ügyesek az emberek, nem tök tapasztalatlanok, akkor egy 80-90-es körüli karakter 70re 1-2 nap alatt felhúz egy másikat.. nem tudom ezt miért nem lehetne valamilyen szinten betenni a wowba. ha teszem azt a guildben szükség lenne druidra, és lenne is ember, akinek tetszene, a játékosok minimum felének elmegy a kedve tőle, mert több hónap kiesés, ha fel akarja húzni 70re. és akkor még nem is beszéltem a felszereléésről, ami újabb 1-2 hónap minimum kara/gruul-képes szerkóba...
nektek mi a véleményetek, nem túl lassú a levelup wowban?