tehtube Creative Commons License 2007.09.17 0 0 5523

Na megvolt a koncert. A belépő 1500.-, nem egyetemista szint. Szerencsére a színpad előtt voltaxékek, nem kellett muszájból megvacsorázni, beitalozni.

A koncert olyan volt mint amit gondoltam, vagy részben korábban le is írtam.

Tényleg Nord C1 volt az orgona vonalból, műlezlivel. Arányban a csapat szépen, dögösen szólt, de nem hangosan. Az orgona meg olyan Nordosan.

Kicsit hitetlenkedtem hogy Zsolt ilyen gyorsan átnyergelt orgonára a zongorák, szintetizátorok után. Mint a koncerten is mondta, össz. 4× próbáltak. A zene változatos volt, igazán jó összeállítás, felerészt saját szerzeményekkel. Nagy szólók, igazán magasszintű zenei felkészültség. Viszont a Hammond stílusban, stilisztikában még jobban el kell mélyedni. A Hammond orgona a látszólag azonos billentyűzet ellenére teljesen más játékstílust, és gondolkodást kíván a zenésztől mint a zongora. Ez természetesen nem egy-két hét alatt sajátítható el, látszólagos egyszerűsége ellenére. De egy ilyen felkészült zenész számára nem hiszem hogy különösebb nehézséget jelentene. Szóval drukkolok neki-(k), lesz milyen koncertekre menni. Emellett van már Triton, TrioQ, Karn Evil zkr-a, lassan el leszünk kényeztetve?

Előzmény: tehtube (5518)