Gabiiiiii Creative Commons License 2007.09.16 0 0 57
en meg errol azt gondolom,hogy a 90%-at meg tudom csinalni,amit egy ferfi,mint ahogy o is az en "feladatomat"

az,hogy hol mi a szokas,mi az elvaras mar regen nem erdekel,nem akarok megfelelni semmifele tarsadalmi,vagy csaladi,vagy szomszedi elvarasnak,az eletemet nem fogja helyettem elni sem a rokonom,sem a szomszedom,sem a statisztikusok,akik megmondjak,az atlagnak mit kellene csinalnia,hogy ne logjon ki a sorbol...

jatszik azert valoban a genetika,az osztonok,de leginkabb a jozan esz es asajat csaladon beluli altalunk kialakitott es mindenkinek megfelelo munkamegosztas....Az pedig,hogy ki mit szol hozza,es kinek kellene villanykortet cserlnie,reg nem erdekel...

a gyerekeim abban nonek fel,hogy barmit meg tudjanak csinalni,foleg a lanyok..Nem engedem,hogy valaha is fuggeniuk kelljen majd egy ferfitol,hogy ne legyen,aki be tudjon verni egy rohadt szoget a falba...Tolem azt latjak,hogy ez siman lehet noi munka is,mint ahogy a fiuk nyogodtan csinalhatnank nekunk is vacsorat...

genetika ide vagy oda,a celom,hogy soha ne fuggjenek senkitol..a lanyok tudjanak ketkezi munkat vegezni,ha kell,a fiu meg tudjon maganak egy baromi bonyolult vacsorat megcsinalni,pl egy szendvicset:)

az,hogy a kesobbiekben hogy fog alakulni az eletuk a parjukkal,meg nem tudom,de az alapokat megkapjak ahhoz,hogy ne legyenek kiszolgaltatottak
Előzmény: Gyorgyi (55)