Szia! Most akad egy kevés időm. Hát nem is tudom hol kezdjem. Azt hiszem azzal, hogy egy kicsit csalódott vagyok. Magával a szigettel nincs semmi problémám, csak az emberekben csalódtam, és nem éreztem azt az igazi "fillinget" amit máskor, amikor kinn vagyunk Görögországban. Gyönyörű a sok kis öböl, amit csak akkor tudsz felfedezni ha kocsival vagy. Gyönyörűek a hegyek a tenger, de sajnos rengeteg a szemét. És nem is érdekli a helyi lakosokat, én őket láttam szemetelni. A túrista az a kevés aki volt az vigyázott. Igaz hogy itt az emberek saját magukért vannak. Ahol a szállásunk volt sok görög is lakott, de igazából elég morcosaknak és maguknak valók voltak. Hiába üdvözöltük őket naponta, talán még a fejüket is elfordították. Betolakodónak éreztem magam a közelükben. Sajnos a rossz szájízhez hozzátartozik a helyi idegenvezető akit csak igen találóan "hp-nak" neveztek a fórumozók. találó és rászolgált neve van. Andi a magyar lány aki kinn dolgozik ilyenkor a férjével, szerintem 90%-ban ő látja el az Ági feladatát, és Ági ezt még igényli is. Ha segítséget kértél tőle a válasz: fordulj Andreához. Ő csak a saját szórakozásával volt elfoglalva és hogy ráakaszkodjon egy-egy vendégre kihasználni azt. Elfelejtették velünk azt is közölni hogy a második hétre ki kell költöznünk a szállásunkról és ezek után úgy döntöttünk, hogy a szárazföldre Kamena Vourlara megyünk, ha már feldobták ezt a lehetőséget is. A sziget az eldugott kis öbleivel sokkal jobban tetszett, de innen pedig többet tudtunk kirándulni. Itt is találtunk olyan helyet ahol alig volt valaki., de a tengerpart Georgiosznál illetve inkább a környékén sokkal jobb. Ott az esti élet volt nyüzsisebb. Evián is voltunk kirándulni, próbálkoztunk az útmutató alapján, de nem mindent sikerült megtalálni. Nagyon szép helyek vannak a szigeten, de én azt hiszem hogy oda csak kocsival érdemes menni, mint mi is mert úgy tudod a hely szépségeit felfedezni. Indulásunk is igen idegfeszítő volt. Akkora kezdett égni a sziget amikor elindultunk és információkat nem igazán tudtunk szerezni, hogy meddig is ég a sziget. Itthon senki nem tudott semmit, a konzulátus persze nem volt elérhető. Végül Görögországot, Eviát sikerült felhívni és így tudtunk elindulni. Itthon a média eléggé rosszul tályékoztatott. Nagyon sajnálom az embereket és azt a sok gyönyörűséget ami elpusztult a tűzben.
A képeket még most rendezgetjük, ha tudok majd még teszek fel egy párat.
Szóval összességében azért elég jól éreztük magunkat és már most is nagyon hiányzik az, hogy ülök a parton és hallgatom a tenger zúgását, vagy simogatom a vízben az édes kis medúzákat.